Informaţii

CUM CUMPERI PRODUSELE NOASTRE?

Folosind meniul de sus, navigati prin categoriile de produse.
Odata ce ati gasit produsul care va intereseaza, adaugati-l in cos.
Veti fi intrebat daca va continuati cumparaturile sau doriti sa fiti directionati in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista cu produsele cumparate, sa actualizati cantitatea de produse comandate sau sa renuntati la un produs.
Dupa ce aveti toate produsele dorite in cos, puteti finaliza comanda, completand datele d-voastra de contact si modalitatea de livrare.
In functie de informatiile trimise veti fi contactati telefonic de catre unul dintre operatorii nostri.
Atentie! Daca unele produse sau comenzi se califica pentru mai multe tipuri de reduceri, se poate aplica doar una dintre acestea.
Reducerea prin Voucher se aplica produselor care nu beneficiaza de alte oferte, reduceri sau promotii.
Valoarea minima a coletului trebuie sa fie 50 RON, fara taxele de expediere iar costul transportului in Romania este suportat de www.dyanails.ro la toate comenzile a caror produse (cu reducerea deja aplicata) valoreaza mai mult de 200 RON.

TAXA DE EXPEDIERE:

Transportul prin Curier Rapid costa 16 RON si este disponibil in orice localitate din Romania.
Costul de transport in Romania este suportat de dyanails.ro daca valoarea produselor (cu reducerea deja aplicata) depaseste 200 RON.

Costul coletului in afara razei de acoperire a firmei de curierat (km suplimentari) nu este inclus in transportul gratuit.

COMANDA TELEFONICA:

Telefonand la 0740 213 647 , un operator va prelua comanda dvs., de Luni pana Vineri intre orele 9-18 si in Weekend intre orele 9-16.
Metoda de plata este ramburs - plata se face la primirea coletului cu produsele comandate.
Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid.
Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare.