TERMENI SI CONDITII:

Utilizarea site-ului dyanails.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUSE SI PRET:

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau.
De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca acestea sunt lucrate Iin mare parte manual , diferenta de care vei fi anuntat.
Clientii dyanails.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei.
Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.
Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.
ATENTIE!!! Produsele se livreaza in functie de stocul disponibil.
Stocul se actualizeaza saptamanal.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE:

Dyanails.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.
Comerciantul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.
Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a-i trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
Furnizarea datelor personale catre Comerciant nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.
Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa: dyanail.ro

UTILIZAREA SITE-ULUI:

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul dyanails.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate.
Acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nici o penalitate pentru client.

DISPUTE SI CONFLICTE,DREPT APLICABIL,LITIGII:

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul dyanails.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC.IUDY ART SRL.

Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul dyanails.ro ,cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect.
Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al sc.iudy art srl. a defectului reclamat.
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila.

MODIFICARI

SC.IUDY ART SRL. isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului dyanails.ro, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.
Utilizatorul dyanails.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare.
In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre SC IUDY ART SRL , va inceta utilizarea site-ului.
Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

POLITICA DE RETURNARE:

Conform O.G. 130/2000, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris sau telefonic ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului.
Legea specifica in mod clar ca returnarea produselor in acest caz se face pe cheltuiala acestuia, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea, la adresa la care a fost trimisa comanda.
Inainte de a returna produsele, te rugam sa ne contactezi la adresa de email dyanails.ro si sa mentionezi in mesaj numarul comenzii din care doresti sa returnezi produse.
In maximum 15 de zile de la data returnarii vei primi contravaloarea comenzii sau produselor returnate.
Coletele returnate fara notificare scrisa prealabila nu vor fi acceptate.
Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale.
Returnarea banilor se va face doar in contul bancar specificat de catre client in notificarea trimisa.

ABONAREA SI DEZABONAREA LA NEWSLETTER:

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului dyanails.ro este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare.
Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail.
Mesajele trimise respecta Legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.